Brandnoozbox za červenec 2015 :)

by - 6:30

Tentokrát je článek o boxu trochu opožděný a to z jednoho prostého důvodu- byla jsem celý minulý týden v práci a neměla čas ho nafotit. Abych řekla pravdu, tak moc nevím, co si o boxu myslet. Je to pro mě takový průměr, tak posuďte sami :) 


Prvním produktem je drink Hugo od Avanti. Od této značky jsem měla jednou šampaňské a nezdálo se mi moc dobré, tak uvidíme, jaký bude tento drink. Tento drink je kombinací perlivého vína, sirupu z černého bezu a chuti limetky a máty. Láhev má 0,7l a její cena je 79,90,-. Drink je novinkou letošního června. 

V boxu se objevily i 2 produkty od značky Emco. Prvním produktem jsou ovesné sušenky brusinkové polomáčené. Nějaké takové sušenky od Emca jsem už někdy měla, akorát netuším jaké a jak mi chutnaly. Tyto sušenky jsou máčené v jogurtové polevě. Mají 60 g a stojí 15,90,-. Dalším produktem je tyčinka s ořechy a brusinkami. Nějakou takovou tyčinku od Emca jsem měla na dovolené a byla moc dobrá, takže si myslím, že mi bude chutnat i tato. Má 35 g a stojí 13,90,-. Dále  jsem v boxu našla lízátka Chupa Chups v nějaké XXL 4D verzi. 4D proto, že mají nejenom 2 chuťové vrstvy, ale navíc má každá vrstva ještě chuťové granulky a uprostřed je žvýkačka. Lízátka mám ráda a tyto mi určitě budou chutnat. Každé má 29 g a stojí 11,90,-.

Paštika Patifu už kdysi v boxu byly a chutnaly mi. Já totiž nejím klasické paštiky jako Majka, takže tohle mi je dokáže nahradit. Tím ale neříkám, že bych tyhle tofu paštiky jedla nějak často, protože naposledy jsem ji měla tak půlroku zpátky. Každopádně ji ráda vyzkouším. Má 100 g, prodává se celkem v 9 příchutích a stojí 26,90,-. Já je kupovala ve zdravé výživě anebo v Dm. 
Od Rio mare jsem asi nikdy nic neměla a myslím si, že ani tuhle tuňákovou pastu neochutnám. Nemám ráda ryby ani tuňáka, takže mě vůbec neláká. V boxu jsem měla verzi s paprikou, ale v nabídce je ještě olivová a rajčatová. Pasta má 115 g a docela mě překvapila její cena, stojí totiž 94,90,-. 

V boxu nesměly chybět ani brambůrky. Tyto jsou od Bohemie, ale jsou nějaké speciální, protože jsou z raných brambor. Uvidíme zda v nich bude nějaký rozdíl anebo ne :)) Jsou z limitované edice a prodávají se ve 2 variantách (nesolené a jemně solené). V pytlíku je 77 g a stojí 27,90,-.

Cidery od Strongbow mám moc ráda a tak mě tento kousek potěšil. Jen je škoda, že dorazil zrovna v příchuti Elderflower, protože ta mi chutná nejméně. Neříkám, že je hnusný, ale Red Beries a Golden Apple jsou prostě lepší. Má 330 ml a stojí 18,90,-.

A už jsme na konci! Posledním produktem je dressing od značky Spak. Já v balíčku našla francouzskou verzi, dále pak je verze s bylinkami.  Snad se doma nějak upotřebí, ale sama bych si ho určitě nekoupila. Má ode mě plus za to, že je bez lepku. Lahvička má 140 g a stojí 28,-.

Jak se vám líbí obsah červencového balíčku? Máte s nějakým produktem zkušenost?  :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. S těmi Cidery souhlasím úplně, máme stejné chutě, ty dva jsou výborné, ale tenhle není až tak dobrý..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň nejsem sama. :) Ale i tak tento určitě vypiju.

      Vymazat
  2. Nesolené brambůrky jsem zkoušela a musela jsem si je prostě dosolit :D

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovědětVymazat
  3. Ten cider jsem přesně měla v té stejné verzi a nedalo se to pít, za mě jednoznačně Kingswood :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus si dát Red Beries nebo Gold Apple, jsou mnohem mnohem lepší :) Kingswood jsem snad ještě ani nepila..

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)