Báze pod řasenku? Díky, nechci :)

by - 6:30

Nikdy jsem neměla potřebu si pořídit bázi pod řasenku, protože mi to přišlo jako zbytečnost. Podařilo se mi ale jednu vyhrát, tak jsem si řekla, že ji vyzkouším. Můžu Vám říct, že mi ji stačilo vyzkoušet 3x a už teď vím, že ji používat nebudu. Proč? Čtěte dále!
Popis z oficiálních stránek: Řasy okamžitě maximalizuje a zesiluje účinek řasenky. Řasy prodlouží,zhustí (dodá objem i těm nejtenčím řasám) a natočí je. Plastový kartáček s hřebínkem odděluje jednotlivé řasy, uvolňuje na ně optimální množství hmoty a umožňuje tak její precizní nanesení od kořínků řas až ke konečkům. Rychleschnoucí krémová textura nevytváří žmolky, nedrolí se a neopadává. Speciální vosky a polymery zlepšují přilnavost k řasám, zpevňují je a fixují jejich natočení. Glycerin a arabská guma podporují hydrataci.

Obal je moc pěkný. Líbí se mi matná bílá tubička s růžovo-černými nápisy a k tomu lesklé růžové víčko. Báze je bílá, ale její barvu pak překryje řasenka, takže to nejde vůbec vidět. Na štětečku je na mě barvy až moc a řasy jsou po pročesání bází prodloužené, ale slepené. Po nanesení řasenky je slepení ještě větší, můžete se přesvědčit na fotkách na konci článku. A řasy mi nejdou ani rozčesat kartáčkem ze staré řasenky. Přiznám se Vám, že ani jednou jsem si ji nenechala celý den, ale ihned jsem ji po nanesení odlíčila. Efekt se mi nelíbí, řasy vypadají jen se samotnou řasenkou mnohem lépe. Vím, že by mě u báze jen ležela v šuplíku, takže putuje na odzkoušení mojí sestře. 
V balení je 9ml a její cena je normálně kolem 230,-, nyní ji můžete koupit zde v akci za 169,-. Cena m přijde dost vysoká na to, že díky bázi jsou řasy akorát slepené. Jak můžete čekat, tak bázi nedoporučím. 
Já si myslím, že to, co jsem popsala výše dokazují fotky.
 Co myslíte vy? Používáte báze pod řasenky?

You May Also Like

7 komentářů

  1. Bázi pod řasenku jsem nikdy nevyzkoušela, ale chtěla bych ji někdy zkusit. Zajímalo by mě, jestli by mi to něco udělalo s řasy :D

    OdpovědětVymazat
  2. To je škoda, že je tak špatná :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je na nic, ale tobě by třeba seděla :) Víš jak to je :)

      Vymazat
  3. Máš krásné dlouhé řasy, bázi ani nepotřebuješ jak tak koukám:-))) mě by to možná pomohlo, ale nějak mne to nenadchlo, ono už to není ani žádná extra novinka... já bych ale asi potřebovala větší štěteček..:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Bázi jsem chtěla vyzkoušet jen z toho důvodu, že jsem ji vyhrála :)

      Vymazat
  4. Taky nemám v plánu začít používat bázi pod řasenku a jak se tak dívám, můj názor se nezměnil. :D
    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám bázi pod řasenku od Trend IT up... A můžu jen doporučit, řasy mám po tom krásný dlouhý a hlavně neslepene, pak na to dám řasenku stejně značky a pecka... Vypadá to jako prodloužené řasy doporučuju zkusit od Trend IT up ❤️

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)