Má (drobná) sbírka parfémů a vůní :)

by - 6:30

Tento článek chystám už delší dobu, akorát jsem pořád nevěděla jestli ho mám dělat. Má sbírka je drobná, obsahuje pouze 6 kousků. Ale tak snad se Vám článek bude líbit i tak :)
Slip into... (50 ml)
Slip into... je čirá, rafinovaná vůně, která vás uchvátí silou fialek, smyslných květů a elegantní zlatavé ambry! Vůně je plná tajemství a záhad...
Pyramida vůně: horní složky- šťavňaté ostružiny, frézie, lístky fialky,
srdce vůně- fialka, růžové dřevo, orchidej
základ vůně- kašmeran, kosatec, ambra.
Kategorie: orientálně-květinová
Tento parfém mám asi nejdéle ze všech. Nejprve se mi vůně moc nelíbíla a působila na mě dost výrazným dojmem. Časem jsem si ji velmi oblíbila a nyní jí používám asi nejvíce :) Vůni popisovat nebudu, protože to neumím. Po nanesení jde cítit skoro celý den. Její cena se pohybovala kolem 500,- (v akci v katalogu i za 300,-), ale nyní se už neprodává.

Avon Fleur (30 ml)
Rozjasněte svůj den díky této optimistické vůni šťavnaté mučenky, osvěžujících okvětních plátků růže a hravých modrých kosatců.
Kategorie: květinově-ovocná
Tohle je naopak nejnovější kousek v mé sbírce. Dostal mě svým nádherným obalem a nejvíce se mi líbí detail květu na hrdle flakónku. Na téhle vůni se mi nejvíce líbí to, jak je sladká. Vůně na mě vydrží skoro celý den. Její cena se pohybuje kolem 500,- (v akci v katalogu i za 300,-).

Today Tomorrow Always Amour (30ml)
Základem vůně Today Tomorrow Always Amour EDP je santalové dřevo, cedrové dřevo a mošus, které symbolizují svazek založený na pravé, hluboké lásce.
Kategorie: květinová.
Tento parfém je moje srdcovka. Je to jemná květinová vůně. Má naprosto dokonalý obal a vůně vydrží celý den :) Toto je už mé 2. balení a asi nebude poslední. Její cena se pohybuje kolem 600,- (v akci je i za 350,-).

 Tělový sprej Latin Sensation
Tento sprej mi dala mamka, protože ho dostala jako dárek k parfému. Vůně je to výraznější a moc ji nepoužívám.

Tělový sprej Naturals s vůní lilie a gardénie
Sprej voní opravdu nádherně květinově, ale moc jej nepoužívám, protože se bojím, že by na mě lákal hmyz :D Navíc mi ta vůně připadá vhodnější na osvěžení vzduchu než abych ji nastříkala na sebe.

Tělový sprej Riviera Goddess
Tento sprej mi úplně nevoní, tak je spíše pořád schovaný než abych ho používala.


Kolik parfémů a tělových sprejů máte doma nyní vy?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Parfém momentálně doma nemám žádný, jenom 2 tělové spreje a dvě miniatury (jeden jakoby roll-on a druhý ve spreji) parfémů :) takže mám ještě menší "sbírku" :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mám asi stejně jako ty a bohatě mi to stačí, nechápu jak někteří mají doma 20 lahvicek :D

    OdpovědětVymazat
  3. ja si vystacim aj s jednym mojim najoblubenejsim versense :) takze v porovnani so mnou mas peknu zbierku :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)