Spotřebované produkty ČERVENEC 2014

by - 6:30

Tento měsíc produktů není nijak moc, ale ani nijak málo. Celkem mám 14 plných balení a jednu miniaturku/vzorek. Rovnou začneme :)


Vlasy
Garnier Fructis Posilující šampon Volume Effect (recenze)- Poslední dobou se mi Garnier vlasové produkty pořád líbí víc a víc. Tento šampon krásně voněl, vlasy více nemastil (vydržely mi i 3. den v dobrém stavu) a navíc byl bez silikonů. Určitě si ho časem pořídím znova, ale nyní ne, protože mám ještě hodně jiných v zásobě. Jeho obsah byl 250ml a cena asi kolem 60,- (nevím přesně, protože jsem ho dostala v sadě na Vánoce).

Tónovací šampon Marion v odstínu 64 HAZELNUT BROWN/ OŘÍŠKOVÁ HNĚDÁ (recenze)- Toto bylo už mé 3. balení. Jeden odstín jsem měla oranžovo-červený a druhý byl růžovo-fialový. Tento mi chytl na vlasy nejhůře ze všech, jen já sama jsem poznala rozdíl v barvě vlasů. Udělal je tmavší, ale jen o mini kousek. Mám v zásobě další odstín, který plánuju zkoušet v nejbližší době, tak doufám, že chytne lépe :) V balení jsou i rukavice, které jsem využila při aplikaci. Obsah byl 40 ml a cena 27,-. Určitě si ještě nějaký odstín koupím :)

Odličování, čištění a péče o pleť
Micelární voda od Garnier (recenze)- byla to moje první micelárka a nijak mě nezaujala. Na pleť byla fajn, ale na oči se to používat nedalo. Byla úplně bez parfemace. Její obsah byl 400ml a cena je kolem 100-180,-. Asi bych si ji zatím nekoupila znova, ale uvidím časem. 

Čistící gel, peeling a maska v 1 (recenze)- bylo to už mé 2. balení. Používala jsem ho jako pleťový peeling. Zrníček neobsahoval moc, ale byla trochu drsnější. Pleť hezky "obrousil" a byla hebká, ale zatím si jej neplánuuju kupovat, protože jsem objevila peeling, který mi vyhovuje mnohem více :) Měl 75 ml a cena je od 59-109,-. 

Pěnivý čistící gel Optimals pro normální a smíšenou pleť od Oriflame (recenze)- po použití jsem měla pleť napnutou a občas se objevily i šupinky. Spíše jsme si spolu nesedli a proto jsem část obsahu rozdala ve svém okolí na vyzkoušení. Vůně je jemná a příjemná. Oceňuju dávkování pumpičkou. Měl 200ml a cena je kolem 150,-. Už bych si ho znova nepořídila, objevila jsem produkt, který je pro mou pleť lepší, ale o tom někdy jindy :P

Odličovací ubrousky Balea Light Blue- bylo to už mé několikaté balení. Na odličování očí mi nevyhovují, používala jsem je každý večer na odlíčení pleti. Celkem mě mrzí, že mi už došly, protože hezky voněly a vyhovovaly mi. Ubrousky byly tak akorát vlhké, nebyly hrubé a odlíčili makeup. Hned po nich jsem používala (a doteď používám) nějaký pleťový gel na úplné dočištění. Mrzí mě, že Balea letos nevydala žádnou limitovanou edici ubrousků. V balení jich bylo 25ks a cena byla 40,-. Jelikož je to loňská limitka, takse už nedají sehnat.

Slupovací maska Rival de Loop- v balení jsou vždy 2 pytlíky, já měla jen jeden, protože jsme si to se sestřenkou na vyzkoušení koupily spolu a každá si nechala jeden :) Maska velmi pěkně voněla, konzistence byla dost zvláštní a slupovat šla úplně v pohodě :) Pytlík jsem spotřebovala na 1 použití, protože jsem se bála, že by mi jinak maska ztuhla. Na můj obličej a krk to bylo moc, takže jsem zbytek napatlala na svou sestru :D Bohužel nevím obsah, ale cena těch 2 pytlíků byla 20,-. Určitě si ji někdy koupím znova. 

Tělo, ruce, nohy
Povzbuzující sprchový gel od Dermacolu s vůní černé třešně (recenze)- tento sprchový gel voněl naprosto božsky. Pěnil super, pokožku nevysušoval, akorát mi přišlo, že hrozně rychle ubýval. Měl 250ml a cena byla kolem 40,-. 

Avon zklidňující krémový neparfémovaný gel pro intimní hygienu- je úplně bez parfemace a už nekupujeme žádný jiný. V balení bylo 300ml a cena je od 69,- do 109,-. 

Laky na nehty a péče o nehty
Bezacetonový odlakovač Ebelin- nejlepší odlakovač ever. Nehty po odlakování krásně voní, odlakovač nehty nevysušuje a perfektně odlakovává. Jiný si už nekupuju :) Toto balení mělo 200 ml a cena byla 32,-.  

Odlakovač Superheroes od Essence (recenze)- nijak mě nezaujal. Třpytky, které v sobě měl byly úplně k ničemu a zbytečné. Navíc obsahoval aceton a nehty mi vysušoval. Nedokázal odlakovat hůře držící laky na nehty. Měl 150ml a kupovala jsem ho ve výprodeji za 30,-.

Lak na nehty 60 seconds od Rimmel v odstínu 305 NAUGHTTY BUT NICE- až teď jsem zjistila, že jsem o něm ještě nenapsala článek! Tohle byl můj nejoblíbenější červený lak na nehty. Kupovala jsem ho asi před rokem a bohužel mi už vyschnul. Kryl klasicky ve 2 vrstvách, hezky držel (takové 3-4 dny bez orýpaných špiček) a prostě byl dokonale červený. Bohužel nevím, zda se pořád dá koupit. Měl 8 ml a cena byla asi 40,-.

 Vůně, deodoranty, antiperspiranty, tělové spreje
Antiperspirant Soften od Adidas (recenze)- proti pocení trochu pomáhal, hezky voněl, nezanechával skvrny na oblečení. Asi 3x se mi stalo, že se mi v podpaží zdrcnul, ale nepřišla jsem na to, čím to bylo. Měl 150 ml a cena byla asi 70,-. Určitě si koupím další, akorát zvolím jinou vůni, protože je ráda střídám. 

Tělový deodorant Adidas Fizzy Energy (recenze)- měla jsem ho už delší dobu a velmi ráda jsem ho používala ve dny, kdy jsem věděla, že nebudu potřebovat úplnou ochranu před pocením. Během dne jsem ho z podpaží celý den cítila, nezanechával žádné skvrny na oblečení a ani nedráždil pokožku. Obsah byl 150ml a cena asi 70,-. Časem si koupím další :)  


Ostatní a vzorečky
Cestovní vlhčené ubrousky s vitamínem E Dime Lemon- nosila jsem je v batohu (když ještě byla škola) a teď jsem je sebou nosila do práce. Vůně nebyla nic moc, ale moc mi to nevadilo. V balení jich bylo 15,- a cenu si nepamatuju.


Tak to by ode mě pro dnešek bylo vše. A co vaše spotřeba za červenec? Kolik produktů jste spotřebovali vy?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Optimals od oriflame jsem si chtěla koupit, ale nakonec jsem si koupila vodu a skvělááá. Mrkně klidně na mou recenzi: http://goodmoda.blog.cz/1404/zklidnujici-pletova-voda-optimals-z-oriflame

    OdpovědětVymazat
  2. Ten lak od rimmel mám taky a je to můj oblíbený lak. Má parádní kartáček, takže se mi dobře lakují palce na nohách, vydrží :) . Zrovna ho mám na nehtech, mám ho tam nejčastěji, protože červený lak se mi hodí snad ke všemu :D

    OdpovědětVymazat
  3. S tím odlakovačem od ebelin s tebou nesouhlasím, nehty si musím dřít aby se mě lak smysl :-(...
    Jinak máš pěkný blog!

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)