Jahůdkové Labello :)

by - 6:30

Labello jsem dostala asi před 2 lety od kamarádky na Vánoce. Bylo to mé první Labello a nijak jsem z něj nebyla nadšená a z počátku jsem ho ani nepoužívala. Proč ho teď nedám z ruky? :)
Popis: Tónovací balzám na rty Fruity Shine. Složení s přírodním aroma a obsahem ovocných výtažků s barevnými pigmenty propůjčí rtům lesk a jemný odstín.  

Obal se mi líbí a líbí se mi, že každá vůně/příchuť Labella má jinou barvu obalu. Víčko se lehce otevírá, ale nestane se, že by se Vám balzám sám otevřel třeba v kabelce. Voní krásně sladce, ale vůni na rtech cítím jen chviličku. Rty hydratuje, ale úplně vysušené rty by asi nezachránilo a také rty krásně zbarví. Intenzita barvy na rtech je ovlivněna tím, kolikrát si rty balzámem přejedete. Jelikož je to jen balzámek, tak moc dlouho na rtech nevydrží. Velmi jsem si ho oblíbila a stal se tak součástí mé denní rutiny :) Nosím ho všude sebou a nedám na něj dopustit. Protože už ho mám skoro vypotřebovaný, tak jsem si pořídila další, ale tentokrát třešničkový :) To tónované Labello by se mělo prodávat ještě ve vůni vodního melounu, ale to jsem ještě asi nikdy neviděla. 
V balení je 4,8g a cena by měla být 50,-, já to třešňové teď viděla ve slevě za 30,-, takže cena záleží i na akci :) Jo a věděli jste, že Labella patří pod Niveu?
Za mě je to super balzám, kterého bych se jen tak nevzdala. :) 

Jaký je váš oblíbený balzám? 

You May Also Like

3 komentářů

  1. Balzám Labello jsem zkusila možná od ségry, ale všichni je pořád chválí, takže příště si určitě nějaké koupím :) To melounové by mohlo krásně vonět! Jinak jsem si žádný balzám snad ještě nikdy moc neoblíbila (který by doopravdy dobře fungoval)...

    OdpovědětVymazat
  2. Jo mám třešňovou verzi a už ho mám hodně dlouho, protože ho používám jen někdy. Za mě určitě je nejlepší Carmex :).

    OdpovědětVymazat
  3. Melónové Labello je a voní naozaj nádherne, ja ho mám doma a som s ním strašne spokojná. Farbí úplne jemnučko rožovo a trochu sa trbliece.Pekne pery hydratuje , na vôni som závislá určite odporúčam !

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)