Řasenka Best od dekorativní kosmetiky MOJE :)

by - 6:30

Pokud čtete pravidelně mé články, tak určitě víte, že jsem vyhrála v soutěži balíček dekorativní kosmetiky MOJE. Obsahoval 4 produkty, dnes se koukneme na druhý z nich a tím je řasenka Best.
 Popis: Řasenka s neuvěřitelně rychlou a přesnou aplikací. Speciální kartáček eliptického tvaru doslova pozvedá a fixuje tvar řas, které zůstávají dokonale rozčesány. Jednotlivé řasy získají současně neodolatelný objem a délku.¨
Začneme jako vždy obalem. Designem se mi líbí, růžový detail květů je také moc pěkný a věřím tomu, že by se řasenka sama neotevřela. Kartáček mi trochu připomíná slavnou řasenku Rocket Volum´ od Maybelline a to i přesto, že jsem řasenku neměla. Možná se budete divit, že tohle zmiňuju, ale podle mě řasenka voní. Hrozně mi vadí, když řasenka nějakým způsobem zapáchá, ale tato taková není. Mohla jsem ji používat hned od toho dne, co mi dorazila, protože neměla a pořád nemá moc barvy na kartáčku a je tak dostatečně vlhká. Řasy mi prodlouží a zvýrazní, ale bohužel i trochu slepí, takže se mi řasy líbí více, když je pročešu ještě nějakým kartáčkem od staré řasenky. Natočení nemohu posoudit, protože mám řasy od přírody natočené. Vydrží na svém místě celý den bez jakéhokoliv rozmazání nebo něčeho podobného.
Řasenka v akci:
Mě se nejvíce líbí nalíčení řas na třetím obrázku (nalíčení a pročesané řasy) a takto si řasy líčím i nejčastěji. 
Cena řasenky je 80,- a má 8ml. Jsem s ní moc spokojená a stala se mou oblíbenou řasenkou :)
koupit ji můžete v nějaké menší drogérce anebo si ji objednat zde.

Líbí se Vám spíše efekt, který udělá samotná řasenka nebo se Vám více líbí řasy pro pročesání? Zkoušeli jste nějaký produkt této značky? Jaká je vaše oblíbená řasenka?

You May Also Like

3 komentářů

  1. Mě se líbí oba efekty, před i po pročesání :) Celkově se mi ta řasenka moc líbí! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi oba dva efekty a chci mít taky tak boží řasy :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí ten kartáček, takový je můj oblíbený, mám nejraději umělohmotné.
    www.goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)