Brandnoozbox za listopad 2014 :)

by - 7:41

Omlouvám se, že je dnešní článek trochu později, ale jsem nemocná a včera jsem opravdu neměla chuť nějaký článek předepsat. Dnes si dáme listopadový brandnoozbox, na který jsem tak trochu zapomněla :)
Jako první je v dopise Ahmad Tea s příchutí citron a zázvor. Já sama tuhle příchuť nesnáším, ale vždy když jsem nemocná nebo nachlazená tak takovýto čaj piju. Proto můžu říct, že se u nás určitě využije :) Balení má 40 g a prodává se za 60,-.

Dalším produktem jsou Perfect Pasta. Je to přírodní zdravá alternativa těstovin. Obsahují pouze 12kcal ve 100g, neobsahují lepek, ani tuky, ani cukry. Nikomu v mém okolí se těstoviny už na pohled nelíbí a nezkusili by je, ale já jo. Na pohled chutně nevypadají, ale i tak by mě zajímalo jak chutnají nebo co to je vlastně zač. 200 g stojí 79,-.

Opět se objevily brambůrky od Chio, tentokrát v příchuti Exxtra Deep Grilled Steak. Tyto chipsy jsme s přítelem hned snědli, byly trochu pálivější než mám radši, ale i tak byly dobré :) Měly 65g a stojí 25,-.

Myslím si, že v jednom boxu už se objevila Meggle Lactose free smetana a nyní je tu znova. Nejspíš se u nás využije, ale kdyby tam nebyla nezlobím se :) 200ml stojí 20,-.

Jako další je Citronový cukr Kotányi. Mamka to na pečení spotřebuje, ale opět je to produkt, který nepotěší, ani neurazí. Balíček má 50g a prodává se za 20,-.

Emco ovesné vločky vypadají dobře, mohli jste je dostat v příchuti brusinek anebo oříšků a karamelu. Jsem ráda, že máme zrovna oříšky, protože brusinku úplně nemusím. 350g se prodává za 35,-.

Jupí! Znova se objevil Jumex! Tentokrát je to krabičkový džusík s příchutí pomeranč :) Na ten už se moc těším! Má 200 ml a jeho cena je 14,-.

Předposlední jsou 2 píšťalkové lízátka Chupa Chups. Jedno je v příchuti koly a druhé je jahodové. Mňami! Jedno má 15g a stojí 10,-.

A nejlepší z tohoto balíčku jsou podle mě žvýkačky Mentos Pure Fresh v příchuti Cherry mint! Jsou fakt dobré a už jsem jich asi půlku snědli :( Mají 60g a stojí 59,-.
Brandnoozbox si můžete objednat zde.

Jak se Vám boxík líbí? Mě největší radost udělaly žvýkačky a boxík se mi celkově líbí :) Ochutnali jste něco  z boxíku? Taky máte rádi Jumex? :)

You May Also Like

5 komentářů

  1. Jop ty žvýkačky jsou úplně boží, miluju takový ten zvuk, jak je rozkousnu a vyteče z nich ta štáva :) Mńamm :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty žvýkačky, lízátka a ovesné vločky vypadají zajímavě :) Ať se brzo uzdravíš! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty žvýkačky vypadají báječně, snad se mi podaří je někde koupit, ještě jsem na ně totiž nikde nenarazila Oo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)