Co jsem dostala na Vánoce- část 1. :)

by - 6:30

Dnes se podíváme na první várku dárečků, které jsem letos na Vánoce dostala. S kamarádkami se vždy scházíme na začátku prosince a navzájem si vyměňujeme dárečky. Obě kamarádky píší blog- odkazy jsou tady a tady.
Jdeme na dárečky :)

Dostala jsem 3 produkty na nehty. Prvním je Glitter lak na nehty od Gabrielly Salvete v odstínu 06 BLUE REBEL. Tento lak se mi moc líbí a na nehtech vytvoří pěkný efekt :) Druhý lak na nehty, který jsem dostala je od UMY, udělal mi radost, protože spolu s dalším dárečkem, co jsem dostala, jsou to mé jediné produkty od UMA :) Tento je v odstínu NOTHING COMPARES TO UMA. Tím posledním dárečkem na nehty je korekční pero UMA, na přebytečný lak v okolí nehtů. Díky úzkému aplikátoru přebytečný lak hezky  odstraníte, ale neponičíte si přitom lak na nehtu. Překvapilo mě, že v balení není žádný náhradní hrot.

Z dekorativky jsem dostala také 3 produkty. První věcí jsou oční stíny od Maybelline v odstínu 38 SILVER OYSTER. Jejich obal je krásný a samotné stíny jsou také krásné. Sice obvykle šedou při líčení nepoužívám, ale tahle je opravdu krásná, takže ji začnu používat :) Dalšími oční stíny jsou taktéž od Maybelline, ale tentokrát z řady Colorama. Jsou v odstínu 202, což je teplá zlatá barva jdoucí trochu do žluta. Tyto stíny jsem ještě nezkoušela, takže o nich moc nemůžu říct. Posledním produktem je pudr od NYC v odstínu 701A Translucent. O pudru brzo napíšu recenzi, protože jsem ho už začala testovat :)

Baví Vás takové články? :) Máte s nějakým produktem zkušenost?

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za každý váš komentář! :)