Veselé Vánoce + Brandnoozbox za prosinec 2014 :)

by - 15:45

Pár dní se tu opět neobjevil článek, ale jak jsem říkala, tak mi není úplně dobře, protože jsem nemocná a navíc jsem neměla téměř čas. V pondělí jsem s přítelem oslavila Vánoce a vyměnili jsme si dárečky. Jsem z nich úplně nadšená, ale asi Vám je na blogu ukazovat nebudu, protože nemají s kosmetikou nic společného. Dnes mě čekají další dárečky, tentokrát od mojí rodiny. A protože je Štědrý den, tak bych Vám chtěla popřát nádherné a v klidu strávené Vánoce s vašimi blízkými :) 
Dnešní článek se bude týkat Brandnoozboxu, který se nám bohužel zpozdil a místo čtvrtka dorazil až v pondělí odpoledne. Na internetu jsem četla názory na tento box a většina lidí moc nadšená nebyla.. Já sama jsem byla trochu zklamaná tím, že box neobsahuje žádné šampaňské a celkově ani moc vánočních produktů, no uvidíte sami :)


Prvním produktem v boxu je Megaphyt Pharma Horká švestka. Je to ovocný čaj se švestkovou příchutí a je naprosto vynikající! Zároveň je to jediný vánoční produkt v boxu :) Krabička má 40g a prodává se za 54,-.

Dále v boxu byly Bohemia slané a sýrové tyčinky. To se u nás spotřebuje určitě, třeba když přijde návštěva nebo tak :) V balení je 40g a cena 5,90,-.

Moc mě nezaujaly Kand brusinky. Netuším na co je využijeme, ale to se uvidí no. Je jich 190g a stojí 34,90,-.

Naopak velkou radost mi udělal Jumex! Tentokrát je verze s broskví :) Jsem si jistá, že mi to bude chutnat a už se moc těším :) Má 500 ml a prodává se za 38,-.

Opět se objevily lízátka. Tentokrát Storck nimm2 Lolly. Lízátka jsou fajn a už jsem je kdysi měla :) Jedno lízátko má 10g a stojí 6,90,-.

Z alkoholových výrobků se objevilo Desperados ochucené pivo s příchutí tequily. Netuším jak to bude chutnat, ale byla bych raději za jinou příchuť. Má 330ml a stojí 24,90,-.

V boxu se objevila i mouka od Penamu. Je škoda, že třeba nebyla v minulém balíčku, protože by se využila na cukroví, teď už je trochu pozdě a vše máme napečené. Ale to je drobnost. Má 1kg a stojí 16,90,-.

Tento produkt jsem Vám už nefotila, protože moje ségra už to stihla sníst :D Tím produktem je Balcon Mix Milk, což je piškotový řez s mléčnou náplní. Měl 35g a stál 7,50,-.

Vůbec ale vůbec mi nechutnají energetické žvýkačky Bitters Energy gun. Ta chuť je odporná a s přítelem jsme oba žvýkačku téměř ihned vyplivli :D V balení je 5ks a stojí 49,-.

Opět se objevila tatarská omáčka na bagety od Hellmann´s. Vytratila se mi fotka, takže Vám ji bohužel neukážu. Každopádně už v boxu jednou byla. Má 250ml a stojí 39,90,-.

A posledním plným produktem je časopis Apetit. Hodně lidí na to nadávalo, ale mi to zas tak nevadí. Časopis normálně neodebíráme, takže nám to nevadí. Toto je lednové vydání. Normálně se časopis prodává za 59,90,-.

Jak se Vám box líbí? Byly byste spokojení nebo ne? Máte s něčím zkušenost? 

You May Also Like

0 komentářů

Děkuji za každý váš komentář! :)