Kompletní čistící krém od Garnier :)

by - 6:30

Došel mi můj oblíbený čistící krém od Nivey, ta jsem rozhodla používat tento do Garnieru, který jsem dostala ve swapu s kamarádkou. Jak myslíte, že mi vyhovuje?
Obal se mi zdá super a to hlavně kvůli pumpičce, která usnadňuje dávkování čistícího krému. Přiznám se, že s ním trochu plýtvám, protože mi nesedí, takže dávám 2 pumpičky na jedno čištění pleti. Kdyby mi vyhovoval, tak by stačila 1 pumpička. Konzistence je gelová. Vůně je taková zvláštní, kterou nedokážu popsat, ale tu bych překousla. Nanáším ho na navlhčenou pleť, krouživými pohyby s ním masíruju pleť a on při tom napění. Čistící krém je určený na suchou pleť, ale i přesto nehorázným způsobem vysušuje pleť. Vysuší mi i místa na pleti, které nemám niky vysušené. Po použití čistícího krému používám vždy pleťový krém a ten se vsákne během chviličky takže klidně dávám i 2-3 vrstvy pleťového krému. 
Má 200ml a prodává se za 100,-. 
Já bych ho určitě nedoporučila, protože mi vysušuje pleť.   

Máte s ním zkušenost? Jak Vám sedí produkty na pleť od Garnier? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. To je zvláštní.. Je to na suchou pleť a pleť to vysušuje. Od Garnier jsem vyzkoušela jenom pleťovou vodu s hrozny a odličovač 2 v 1 a ty mi vyhovovaly suprově :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Garnier celkem ráda na pleť, ale toto je fakt propadák.

      Vymazat
  2. Ja som vyskúšala veľa produktov od tejto značky a nikdy to nebolo pozitívne ,vždy mi to zhoršovalo pleť,, A ako vidím toho, je tiež katastrofa :/
    http://mimlovee.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto je můj první hrozný produkt od Garnier. Měla jsem už odličovač, micelárku, masku a pleťový krém a všechny byly dobré. Jen toto mi nevyhovuje :/

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)