Lak na nehty od Miss Sporty :)

by - 6:30

Už dlouho tady na blogu nebyl žádný lakovací článek a já se rozhodla vám tento láček ukázat :) Miss Sporty, co se týče laků, úplně nemám v oblibě, protože mi připadá, že vyschnou za hrozně krátkou dobu a je mi škoda do nich vrážet peníze. Tento lak se ke mě dostal od kamarádek a naprosto se trefily odstínem :) 

Lahvička laku je vyrobená ze skla a štěteček je střižen do kulata. Pěkně se mi s ním lakuje a pár tahy pokryje celý povrch nehtu. Já mám odstín 345, což je krásná vínovo-fialová tmavá barva. Plného krytí dosáhnete klasicky ve 2 vrstvách. Jediná věc, která mi na laku vadí je rychlost schnutí. Možná sami vidíte, že mám na fotkách povrch laku trochu otlačený, ale hned vysvětlím proč. Nehty jsem si klasicky nalakovala a asi za 3 hodiny šla spát. Během noci se mi peřina otřela o nehty a obtiskla se. Nechápu jak je to možné, ale opravdu je to tak. Výdrž laku je asi 3 dny bez oprýskání nehtů bez použití povrchového laku. 
Lak normálně stojí 30,-.

Přidávám další fotky laku:

Jelikož se mi na nehty obtiskla peřina, tak jsem se rozhodla přidat vrstvu nějakého třpytivého topcoatu. Konkrétně je to top coat se zlatými třpytkami od Jordany v odstínu 21 Funky Gold Town. Top coatu jsem nanesla jednu vrstvu a vypadalo to takto: 

Jak se vám tento lak líbí? Líbí se vám více samotný nebo s přidáním třpytek? Co vy a laky na nehty značky Miss Sporty? :)

You May Also Like

16 komentářů

  1. Tenhle lak jsem měla taky a milovala ho! :) Na Vánoce ho potom dostala mamka a samozřejmě že si ho občas půjčím, protože nevím co je na té barvě, ale mohla bych jí mít na nehtech pořád! :) S třpytkami vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ho mám ráda, jen mě šíleně vytáčí to schnutí :)

      Vymazat
  2. Hodně se mi líbí ta kombinace se zlatými třpytkami, podobné nehty jsem měla o Vánocích :) lak miss sporty nemám ani jeden a nikdy mě nezaujaly nabídkou :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ten mám doma, je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezdá se ti, že dlouho schne? Nebo mám ten problém jen já? :(

      Vymazat
  4. Odtieň je krásny, pre mňa by bol ako stvorený na jeseň :) Miss Sporty má dobré laky, som s nimi spokojná :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já odstíny moc nevybírám podle ročních období, ale spíš podle chuti :)

      Vymazat
  5. krásna farba laku :)

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY
    http://janesworldblog.blogspot.sk/2015/01/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Laků od Miss Sporty mám asi nejvíc. Mně teda schnou rychle a takové ty 10 days laky vydrží v pohodě i týden. Ale vždycky mi vysychá jenom černý a praskací lak. Všechny ostatní jsou v pohodě, jenom tyhle zmrdi (pardon za sprosté slovo) vysychaj.
    Kup si někdy lak v Claire's a teprve tě ta délka schnutí naštve. Někdy neuschne ani za 24 hodin. :D
    Marky > little-me.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem narazila asi jen na horší kousky. :-)
      To je fakt možné, aby lak schnul tak dlouho?! :-D

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)