BB Dream od Maybelline :)

by - 6:34

Tohle bb jsem vám ukazovala v posledních nákupech a psala jsem tam, že jsem si ho moc oblíbila. Kupovala jsem ho v nějaké super slevě, takže si myslím, že už se bohužel vyprodává z drogérií.. Na internetu se dá pořád ještě koupit (např. zde), takže recenzi napíšu :)
Jako u každé recenze začínáme obalem. BB je v plastové tubě s moc pěkným designem. Design je kvalitní, protože se za celou dobu, co ho používám a nosím v kosmetické taštičce, vůbec neodřel ani nic podobného. Tuba je vyrobená z dobrého materiálu, protože se dá v pohodě zmáčknou a díky tomu hezky korigujete množství produktu. Jeho konzistence by měla být gelová, ale mě se zdá spíše gelovo-krémová, protože se při nanášení na pleť chová jako pleťový krém. Mám ho v nejsvětlejším odstínu Fair, který možná vypadá trochu oranžově, ale na pleti se toho nemusíte bát, protože se odstín přizpůsobí a krásně splyne s vaší pletí. Má téměř nulové krytí a spíše lehce sjednotí, ale to mi nevadí, protože je mi na pleti hrozně příjemný a používám ho ve dnech, kdy krytí nechci anebo na míchání makeupů. Při jeho používání není třeba ráno aplikovat denní krém, protože tohle bb zastane úplně lehce jeho funkci Navíc pleť během dne krásně hydratuje, takže se nestane, že byste měli vysušená místa po obličeji. Díky textuře připomínající pleťový krém se dá nanášet i prsty. Ještě jsem zapomněla zmínit příjemnou vůni, která na pleti po nanesení nejde vůbec cítit. :) 
BB má 30 ml a já ho pořizovala ve slevě za 100,-. V drogérii ho už asi seženete jen ve výprodejích, ale na internetu se dá objednat pořád. BB jsem si moc oblíbila a sahám po ně několikrát týdně. Dokonce jsem uvažovala, že bych se podívala i po jeho matném kolegovi a koupila si ho třeba na léto, tak uvidíme :)

Co vy a BB? Máte je rádi anebo raději sáhnete po klasickém makeupu? Preferujete u produktů na pleť nižší nebo vysoké krytí? :) 

You May Also Like

8 komentářů

  1. Zkoušela jsem vzoreček a moc mi nesedl.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se.html

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli se vyprodává, tak si pro něj ještě musím zaběhnout, já jej měla ráda :)

    Giveaway + Make-up speciál 2.část

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako myslím si to, ale jistá si nejsem. Dneska jsem byla v drogérce a bohužel mě nenapadlo se po něm kouknout :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Já za to jsem ráda, protože vysoké krytí moc nemusím, protože pak jsem úplně bledá. Navíc nepoužívám tvářenku, ani bronzer a rozjasňovač, takže bych vypadala divně :)

      Vymazat
  4. celkově vypadá moc super, ale já bych si ho koupila protože v tomhle maybelline nevěřím :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem koupi riskla jen kvůli ceně a vůbec toho nelituju! :-)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)