Matující báze Stay Matte od Rimmelu :)

by - 6:30

Tuto bázi jsem nejprve zkoušela od kamarádky a velmi mě zaujala, tak jsem si pořídila plné balení a nadšená nejsem. :/ Níže se dozvíte, proč mi báze moc nevyhovuje. 
Obal báze se mi líbí, ale potisk je na ní nějak křivě natištěný, takže vypadá divně :D Celkově se mi báze zdá praktická a dávkuje se dobře. Má bílou barvu a na dotek je opravdu hodně silikonová, což mi z počátku nevadilo. Při nanášení na pleť ji stačí malinko a je mi příjemná, ale během dne mi přestává být příjemná. Jakoby mi jen seděla na pleti a ta se díky ní více potila. Pleť je hned po nanesení báze matná, ale tento efekt moc dlouho nevydrží a pleť se začne lesknout více než předtím. Makeup se na ni nanáší dobře, i se samotným pudrem hezky spolupracuje. Výhodou je, že během dne pleť nevysušuje. 
Tato báze má 30 ml a stojí do 159,-. Já bych ji nedoporučila a už bych si ji znova nekoupila. Nezdá se mi moc dobrá a nejvíce mi vadí, že ji celý den na pleti cítím a je mi nepříjemná Možná, že mi nevyhovuje jen kvůli tomu, že nemám mastnou pleť, ale to nemůžu posoudit. 

Schválně mi dejte vědět, zda vám báze vyhovuje! Máte zkušenost s nějakým produktem z této řady od Rimmelu? Používáte báze pod makeup? Pokud ano, tak jaká je vaše nejoblíbenější báze?

You May Also Like

8 komentářů

  1. Ja mám mastnú pleť a ani mne nesadla, neviem skrátka make-up mi zliezol s ňou rýchlejšie ako bez nej, pointa proste ušla, takže ani ja by som si ju už nekúpila. Vraj je dobrá báza od Dermacolu, to však neviem posúdiť, po tejto skúsenosti som bázy zavrhla úplne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mastnou pleť nemám a nesedla ani mi. Já mám doma ještě jednu bázi a to od FM Group a ta je lepší, ale i tak ji nepoužívám denně. :)

      Vymazat
  2. Já mám z téhle řady makeup a ten mi moc nesedí, dělá mi masku a je dost těžký, uvidíme třeba v zimě to bude lepší, tuhle bázi jsem nezkoušela.. :( Já mám rába báze NYC jsou krémové, pěkně se s pletí spojí a makeupy na ně drží krásně.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/spatna-uklizecka-na-plet.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z této řady mám pudr a mám ho moc ráda. :):Až budu chtít nějakou bázi, tak na NYC mrknu ;)

      Vymazat
  3. Ta konzistence mi vyhovuje, jsou i více silikonove báze :) ale možná to bude suchou pletí, protože mastna ma více otevřených poru :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem měla make-up z téhle řady a vůbec mi nesedl. Ale pudr je můj velký oblíbenec:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)