Šampon pro objem vlasů od Kallos :)

by - 6:30

Tento šampon si původně kupovala moje sestra, ale já jsem ho také musela vyzkoušet kvůli jeho nízké ceně, takže jsme ho používaly nakonec spolu. Šampon měl 1000 ml, takže jsme ho používaly hodně dlouho a proto přicházím s recenzí! :)
Obal tohoto šamponu je opravdu obrovský a oceňuju, že má na dávkování pumpičku, protože kdyby neměl, tak by se dávkoval hodně špatně kvůli váze balení. Pumpička nedává šamponu úplně moc, takže na jedno umytí většinou dávám 2 pumpnutí. Hezky pění, ale nepřipadá mi, že by vlasům dodával nějaký extra objem. Po umytí po něm vlasy nějakou dobu voní, ale ne moc dlouho. Vlasy mám po něm mastné za stejnou dobu, jako u většiny šamponů, takže v tomhle špatný není. Celkově jsem ho používala ráda, ale všimla jsem si, že při delším pravidelném používání (třeba 10 umytí po sobě), tak trochu vysušuje pokožku hlavy a může tvořit lupy. 
Jak už jsem říkala, tak tento šampon měl 1000 ml, ale prodává se i v balení 500 ml. Litrové balení stojí 99,- a půllitrové 83,-. Já jsem šampon kupovala zde. Když to vezmu kolem a kolem, tak šampon není úplně špatný, ale tak nějak nemám potřebu si hned pořizovat další balení. Navíc bych ho musela kupovat přes internet, což se mi úplně nechce. :)

Máte zkušenost s nějakým produktem od Kallos? Jaká značka produktů na vlasy je vaše nejoblíbenější? :)

You May Also Like

4 komentářů

  1. Měla jsem masku na vlasy, ale ta mým vlasům zas tak moc nesedla. Ale ráda bych vyzkoušela třeba i nějaký šampon od téhle značky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem vyzkoušela jeden pro barv3né vlasy a ten byl i po 2 použitích příšerný...

      Vymazat
  2. Také jsem měla šampón i masku BANANA. Vůně nádherná to jo, ale moc mi tyto produkty nesedí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď používám ještě jejich kondicioner, ale jako nevím no.. Taky se mi ty jejich produkty moc nezdají.

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)