Osvěžující pleťový peeling s bílým čajem od Avonu :)

by - 6:30

Už jsem několikrát zmiňovala, že řadu Planet Spa od Avonu prostě miluju. Když se v katalogu sem tam objeví nějaká nová věc z této řady, tak se musím opravdu hodně držet, abych ji hned nekoupila. Většinou se mi to povede, ale u tohoto peelingu jsem neodolala a už byl objednaný. V té době mi zrovna můj docházel, takže jsem věděla, že budu brzo potřebovat nový, takže mě to tak neštvalo. :)
Jako všechny produkty z této řady má i peeling s bílým čajem božský obal. Je sice jednoduchý, ale působí opravdu luxusně. Celá tuba je matná a má po sobě natištěné lesklé nápisy, no řekněte sami, nevypadá fakt dobře? Víčko je z bílého plastu a dobře se otevírá, takže si pokaždé nevylámu všechny nehty. Peeling má hodně hustou konzistenci připomínající nějakou pastu a obsahuje velké množství zrníček. Ty nejsou úplně velká a ani extra drsná, jsou tak akorát. Peeling má moc příjemnou vůni, ale věřím, že by to nebyl šálek kávy pro každého. Každopádně se mi taková vůně hodí k relaxování. Na pleť ho vystačí množství o velikosti lískového oříšku a rozmazává se dobře. Aplikace tohoto peelingu je moc příjemná a navíc se po promasírování pleti nechává jen tak působit pár minut a pak se smývá, takže slouží trochu jako maska. Pleť je po něm nádherně hebká a není vůbec vysušená, takže ho můžu používat i ráno. Já ho používám ob den, mé pleti to tak vyhovuje a nedostavily se mi ani žádné alergické reakce nebo podráždění, takže nemám důvod ho takto nepoužívat.

Tuba má 75 ml a její cena se pohybuje od 69,- do 129,-, stačí si vychytat nějaké akce. Možná se vám zdá, že je ho trochu málo, ale tím, že je třeba jen malé množství, tak vydrží hodně dlouho. :) A jestli bych ho doporučila? Určitě ano, pokud peelingy používáte! :)

Taky máte tak  moc rádi řadu Planet Spa? Jak často používáte peelingy? Jaký je váš nejoblíbenější? Máte raději málo hrubých zrníček anebo hodně jemných? 

You May Also Like

10 komentářů

  1. Peeling je úžasný, stejně jako celá řáda :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit :) V Avonu mám nejraději právě produkty Planet Spa :)

      Vymazat
  2. Planet Spa mám moc ráda a to jak na vlasy, tělo, tak i na pleť, teď mně hodně zaujaly nějaké výrobky z novinkové řady, myslím perly a mořské řasy:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doma mám jen jednu masku s těmi perlami, ale ještě jsem ji vůbec nepoužila. :)

      Vymazat
  3. Řadu Planet Spa od Avonu mám moc ráda, aktuálně mám doma několik pleťových masek. Peeling mám teď od Balei, ale tento bych určitě ráda vyzkoušela hned příště :)

    Šperk pro vaši pleť: Belcura

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem jediná, co má ráda tuto řadu :) Určitě tento zkus, je bezva :)

      Vymazat
  4. Tenhle peeling je skvělý, mám ho moc ráda.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem ho zkoušela a velmi mě potěšil, byla jsem z něj nadšená, řada planet spa je z celého avonu podle mě nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit. Mají hrozně krásné obaly a balení, nádherně voní a jsou prostě super :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)