Paletka očních stínů The Nudes od Maybelline :)

by - 6:30

Dnes si dáme recenzi na docela novou paletku, která přišla k nám do drogerií. Nejprve jsem si říkala, že si ji kupovat nebudu, že ji vůbec nepotřebuju a podobné neutrální paletky už mám. Jakmile jsem ji uviděla na živo v drogerii a mohla si ji osahat, tak mi bylo jasné, že se mnou půjde domů. A jak jsem teď ráda, že ji mám!!
Jako vždy začínám obalem. Na první pohled se mi paletka moc líbí a také jsou super tipy na líčení na zadní straně. Ještě jsem se s jejich pomocí nelíčila, ale pro úplné začátečníky v líčení by mohly být přínosné. Dále pak vzadu můžete najít složení stínů. Paletka obsahuje celkem 12 stínů a níže zkusím každý aspoň trochu popsat zvlášť. Pigmentace se liší u jednotlivých barev, ale celkově jsem s ní moc spokojená. Líbí se mi, že stíny nejsou extra prášivé, takže je pak nemám všude kolem :) Na mých mastných víčkách ani s bází pod oční stíny není celodenní, ale celý den mi na nich nevydrží vůbec nic, takže to paletce vyčítat nemůžu. Ještě jsem se nesetkala s tím, že by někomu tyto stíny nedržely, takže je to opět jen můj problém :) Součástí balení je i houbičkový aplikátor, který jsem hned dala pryč a ani jednou ho nevyzkoušela. Stíny na víčko nejraději nanáším prstem a do záhybu chlupatým štětcem.
Jednotlivé stíny + swatche:
1. oční stín- tento není skoro vůbec pigmentovaný, ale i tak je jeden z mých nejoblíbenějších. Sice víčku nedodá téměř žádnou barvu, ale hází nádherné meruňkové odlesky a dokonce se v něm objevují i modré třpytečky. Používám ho většinou přes jiný stín, aby mu dodal šmrnc.
2. oční stín- toto je trochu lesklá šedo-hnědá a s nádechem do fialova. Moc hezky vypadá přes celé víčko a pigmentovaná je dobře. 
3. oční stín- klasická vanilková žlutá je na tom s pigmentací také hůře, ale i tak po ní sahám docela často. Na sjednocení víčka, nebo při ztrácení stínů v záhybu je super :)
4. oční stín- tahle barvička se mi také moc líbí, protože je to taková světle hnědá. Obsahuje drobné zlaté třpytky. 
5. oční stín- matná střední hnědá je skvělá do záhybu. S pigmentací na tom není špatně a vyhovuje mi. 
6. oční stín- klasickou zlatou moc často nenosím, takže jsem tenhle stín vytáhla asi jen jednou. Nějak se mi na mě nelíbí, takže by mi nevadilo, kdyby v paletce vůbec nebyl.  
7. oční stín- je to teplá třpytivá hnědá, která je skvěle pigmentovaná. Moc ráda ji používám na vnější polovinu víčka, aby mi líčení trochu ztmavila.
8. oční stín- tento stín na swatchi vypadá jinak než v realitě. Je to krásná matná šedá s kapkou hnědé, kterou moc ráda míchám s následujícím stínem do záhybu. :) 
9. oční stín- matná tmavě hnědá by měla být snad v každé paletce, protože se hodí snad všem. Já takový odstín většinou používám do záhybu oka, ale raději ho míchám s nějakým světlejším, abych to úplně nepřehnala.  
10. oční stín- tenhle stín je asi nejvíce pigmentovaný z celé paletky, také má spolu s 6 a 7 jinou konzistenci než ostatní stíny. 
11. oční stín- tenhle stín se mi moc líbí, protože je to taková studená bílo-smetanová, ale není úplně nejlépe pigmentovaná. Spíše víčku dodá lesk než nějakou barvu, ale i tak po ní sahám často. 
12. oční stín- posledním stínem paletky je klasická matná černá, která bohužel pokulhává s pigmentací. Mám doma lepší černou od Sleeku, které se opravdu nevyrovná. 

Paletka má 9,6 gramů (pro porovnání- Sleek má 12,3 gramů a In The Buff má 156 gramů) a její plná cena je kolem 370,-. Upřímně, přijde mi to trochu moc.. Já ji koupila za 270,- a už takhle jsem musela do toho přemlouvat, protože se mi za ni nechtělo dát tolik peněz. Líbí se mi ten nápad mít nějaké paletky i v drogerii, ale ta její plná cena se mi moc nelíbí... 

Celkově jsem s paletkou moc spokojená, protože má skvěle sestavené odstíny. Opravdu se s nimi dokážu nalíčit a využiju snad všechny (kromě zlaté). Paletku bych doporučila, ale počkejte si na nějakou akci :)
Jak se vám tato paletka líbí? Máte s ním zkušenost? Co říkáte na její cenu? Také se vám tak moc líbí odstíny, ze kterých je seskládaná? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. 370? Tyjo to je mazec,jí počítala, že bude stát tak 250 max. :/
    Je ale krásná, i pigmentace fajn, to se musí nechat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si to myslela a překvapilo mě to.. Já ji mám moc ráda :)

      Vymazat
  2. Nejraději používám ty matné odstíny a trpytive do vnitřního koutku oka ;) na ty tipy na zadní straně se podívám, většinou mixuju stíny podle sebe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je mixuju pdole sebe a ráda je míchám i s jinýma značkama..

      Vymazat
  3. Přesně tohle jsem si taky říkala, že ji vlastně vůbec nepotřebuji, ale tak dlouho jsem ji chodila okukovat a váhala nad ní, že jsem nakonec přece jen podlehla a jsem s ní hodně spokojená:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň jsi chvíli odolávala, já si ji koupila hned poprvé, co jsem ji uviděla. :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)