Antistresové tělové mléko s vůní hroznů a limetky od Dermacolu :)

by - 6:30

Sprchové gely z řady Aroma Rituals miluju a tak jsem se s chutí pustila do testování tělového mléka ze stejné řady. Jedno v jiné vůni už jsem před nějakou dobou měla a nijak extra mě nezaujalo, tak ak myslíte, že je na tom tato verze? :)
 Obal tohoto mléka je krásně barevný, ale jinak na něm není nic úplně úžasného :) Dávkování je také v pohodě a jsem ráda, že si při každém otevírání nepolámu všechny nehty. Mléko mám ve verzi hroznů s limetkou a musím se přiznat, že mi nevoní tak moc jako sprchový gel se stejnou vůní. Jejich vůně je prostě odlišná, liší se už třeba i v intenzitě vůně, protože mléko voní o honě méně. Jeho konzistence je spíše tekutější, takže ho je na tělo třeba více a také se musí důkladně rozmazat, protože jinak dělá bílé takové bílé šmouhy. V létě mám vždy hrozně vysušenou pokožku a bohužel mi mléko v hydrataci nestačí, ale během roku by mi vyhovovalo jako lehčí mléko.
V tubě je 200 ml krému a jeho cena je kolem 100,-. Sama si mléko hned po spotřebování neplánuju kupovat, protože mě úplně nezaujalo, ale kdyby se ke mě dostalo třeba nějakým dárkem, tak se zlobit nebudu.

Máte těmito mléky zkušenost? Nebo konkrétně s tímto kouskem? Jak vám vyhovují? Taky milujete sprchové gely z řady Aroma Rituals? Jaká je vaše nejoblíbenější vůně? :) 

You May Also Like

10 komentářů

  1. Tohle úžasně voní, měla jsem krém na ruce a byl super.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/vybarvi-se-3-tyrkysova.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsi i sprchový gel z této řady? Podle mě voní mnohem lépe ;)

      Vymazat
  2. Parfemace limetky a hroznů mně vůbec nezaujala, nevím čím to, ale prostě mi strašně nevoní. Pro mně je nejoblíbenější Irská káva a Černá třešeň:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irskou kávu jsem ještě nevyzkoušela, ale třešeň je super ;) Ještě mi moc voní mandarinkový sorbet :)

      Vymazat
  3. S mléky od Aroma rituals mám zkušenosti s některými. Popravdě mě jejich mléka nezaujala příliš abych si je koupila znovu.. Přijdou mi že moc nehydratujou a měla jsem pocit takové lepkavé pokožky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lepkavou pokožku nemám, ale y tím, že moc nehydratují musím souhlasit.

      Vymazat
  4. Tělová mléka od Dermacolu jsem nezkoušela, ale mám doma asi 4 různé sprchové gely z řady rituals. Momentálně používám melounový, který moc krásně voní.

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj , tvůj blog je super :) sprcháče od Dermacolu z řady Aroma Ritual miluju, můj velice oblíbený je s vůní melounu! :)
    PS: Zvu tě na můj nově založený blog : http://denissebeauty.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)