Sprchové kousky od Avonu :)

by - 6:30

Omlouvám se, že teď nebyly články úplně pravidelně, ale byla jsem na dovolené v zahraničí, kde jsem internet měla jen občas a to jsem odpovídala na komentáře. Od teď už bych články měla zveřejňovat tak jak jste zvyklí :) Na dovolené jsem si nakoupila i nějakou kosmetiku, takže se těšte na nákupový článek, protože asi bude obsahovat hodně produktů. Dnes jsem si pro vás připravila recenzi dvou sprchových gelů od Avonu, ale každý je z úplně jiné řady. 

Sprchový gel s orchidejí a borůvkami
Tento sprchový gel je řady Naturals a má vůni orchidejí a borůvek. Jeho vůně je opravdu moc příjemná, jen je škoda, že z kůže skoro hned vyprchá. Konzistence tohoto sprcháče je gelová a moc hezky pění. Líbí se mi, že vůbec nevysušuje pokožku, ale zároveň ji nehydratuje. Já jsem si na něm úplně nejvíc oblíbila tu vůni, protože je prostě skvělá. Jinak bych ho hodnotila jako obyčejný sprchový gel, u kterého bych klidně vypotřebovala další balení :)
Má 200 ml a jeho cena se liší v závislosti na různých akcí, ale řekla bych, že se dá sehnat v rozmezí od 39,- do 69,-.

Hydratační sprchový krém Indian Rituals
Tento sprchový krém je z jejich řady Senses, která obsahuje i produkty určené pro relax a spa a přesně takový je tento sprchový krém. První věci, které si na něm všimnete je obal, který je dozdobený různými obrazci a vypadá hodně dobře, tak jako relaxačně. Další věc, kterou určitě nepřehlídnete je vůně, která je kořeněná a orientální. Myslím si, že by každému nevyhovovala, ale mi se moc líbí a to na kořeněné vůně obvykle nejsem. Měla by vonět po kardamonu a santalu. Tento kousek se také docela liší konzistencí, protože je krémový a měl by pokožku hydratovat. Já bych řekla, že pokožku nehydratuje tak moc, že byste se potom nemuseli mazat krémem, ale zároveň pokožce dá o něco více než obyčejný sprchový gel. Každopádně jsem s ním moc spokojená a používám ho ráda. :)
Pořídila jsem si jeho velké balení (500 ml), které mě vyšlo na nějakých 49,-, ale vím, že se jeho cena může vyšplhat až na 79,-, takže si počkejte na nějakou akci ;) Klasické balení (250 ml) se prodává za cenu o 39,- do 59,-.
Já si oba tyto kousky velmi oblíbila a každý z jiného důvodu. U toho fialového se mi moc líbí jeho vůně, protože mám ráda ovocné a sladké vůně. U sprchového krému se mi líbí, že je pro mě neobyčejný, protože krémové kousky moc často nemám a navíc má i neobvyklou vůni. :)

Jaké sprchové gely máte nejraději? O jak značky? Preferujete spíše gelovou konzistenci sprchových gelů anebo krémovou? A po jaké saháte vůni? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Já mám nejradši sprchové gely od Dermacolu ♥ A vyloženě nesnáším krémové sprchové gely :D

    July Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ty od Dermacolu taky moc ráda. Krémové sprchové gely mi nevadí ;)

      Vymazat
  2. Ja mám tiež tento sprchový od Dermacolu a musím súhlasiť je to úplne iná vôňa aj pre mňa neskutočne zvláštna a s takou som sa zatiaľ u žiadného sprcháča ešte nestretla. Zatiaľ som ho ešte neskúšala tak som zvedavá. A ten od avonu som nedávno dopotrebovala tiež som bola veľmi spokojná, len ako popisuješ škoda, že tá vôna nevydrží dlhšie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tím, že je ta vůně tak neobvyklá, tak si mě získala ;)

      Vymazat
  3. Sprchové gely střídám, ale téměř vždy mám v zásobě nějaký od Dermacolu, Fa, Palmolive nebo Avonu. Nad tím sprchovým gelem Senses přemýšlím, ale moc nevím, jestli se mi ta vůně líbí, možná si ho pořídím, ale radši jen menší balení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dermacol mám v zásobě taky pořád, ale Fa ani Palmolive nepoužívám, nijak mě nelákají ke koupi. Zkus menší balení, když ti nebude vonět, tak ho můžeš vypatlat třeba na mytí rukou :)

      Vymazat
  4. Já jsem měla pár sprcháčů od Avonu x Oriflame, ale jediný, co mě kdy snad zaujal byl jeden s vůní pomeranče a koření (skořice, vanilka..). Momentálně mám ve sprše limitky od Balea a melon od Dermacolu.


    ♥ Kosmetické recenze ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Oriflame jsem asi žádný neměla,ale moc mě lákají ty jejich vůně ;) Baleu bych si asi nepořídila.

      Vymazat
  5. Já používám jak sprchové gely, tak i krémy, nedělám v tom žádný rozdíl. Od Dermacolu ted mám černou třešeň a vodní meloun, které krásně voní :) Pak používám od Fa nebo Adidas. Dříve jsem měla sprcháče od Camay a ty mě neskutečně voněly, ale bohužel se už nedají moc sehnat. Od Avonu používám taky často, od Senses mám ráda třeba Lagoon nebo Reflection a Naturals s vůní granátového jablka a manga nebo jablonový květ :) Co jsem zatím ještě nezkoušela, jsou gely od Oriflame a Baley, ale zkusit je chci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oba sprchové gely od Dermacolu jsem vyzkoušela a voní krásně! :) Od Fa ani Adidas jsem ještě žádný nevyzkoušela a značku Camay vůbec neznám. Od Oriflame bych taky chtěla nějaký kousek vyzkoušet a Baleu raději znova nechci. :)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)