Přírodní tělová pěna a tělový peeling od Body Sign :)

by - 6:30

Přírodní produkty se u mě na blogu neobjevují nijak často a proto dnes přicházím s recenzí rovnou na 2 produkty. Jak už jste si mohli přečíst v nadpise, tak se bude jednat o tělovou pěnu a tělový peeling značky Body Sign, kterém mám z této stránky. Oba jsou ve variantě cream & blackcurrant a musím vám hned na začátek prozradit, že jsem do nich zamilovaná!

Přírodní tělová pěna
Popis: Přírodní tělová pěna vytvořena na bázi přírodních ingrediencí: kokosový olej, výtažek z černého rybízu, olej z brutnáku lékařského, mandlový olej, bambucké máslo, kokosový olej zajišťuje hlubokou hydrataci pokožky a pomáhá obnovit její přirozenou lipidovou bariéru, výtažek z černého rybízu, bohatý na vitamín C a polyfenoly, intenzivně vyživuje a zpevňuje pokožku, sladký mandlový olej činí pleť sametovou, olej z brutnáku lékařského ji tvaruje a tónuje.

Já jako vždy začnu s obalem. Podle mě je naprosto boží a působí hodně luxusním dojmem. Pěna a tělový peeling mají obaly téměř totožné, liší se jen barvou víčka a popisky na obalu. Vůně pěny je skvělá, dokonalá, úžasná a po použití na tělo z vás jde ještě docela dlouhou dobu cítit. Samotná pěna má v kelímku opravdu hodně našlehanou konzistenci, ale při nanášení na tělo se začne proměňovat na mastný olej (což můžete trochu vidět i na fotce níže, jako by pěna chtěla stéct) a je to hrozně příjemné! Tato pěna nebude vyhovovat každému, protože je na těle docela mastná a nějakou dobu trvá než se vstřebá, každopádně já to dokážu překousnout, protože mám po ní božsky vyživenou pokožku a to já ráda. S touto pěnou se vám nemůže stát, že by málo hydratovala vaši pokožku, protože její hydratace je vážně perfektní. Jako jediné mínus vidím, že docela rychle ubývá, takže ji nepoužívám každý den a šetřím si ji.
Pěna má 180 ml a můžete si ji pořídit zde za 330,-. Chápu, že pro někoho tato cena je vyšší (pro mě také je), ale já se do té pěny tak zamilovala, že je dost možné, že si ji sama objednám až mi dojde. Opravdu nad tím začínám uvažovat, protože tak skvělý produkt na hydrataci těla jsem neměla už dlouho a ta vůně! :)


Přírodní tělový peeling
Popis: Peeling je vytvořen z nejkvalitnějších přírodních surovin- obsahuje krystalky cukru, které účinně odstraňují odumřelé kožní buňky, kousky sušeného černého rybízu příjemně masírují tělo a stimulují mikrocirkulaci, bambucké máslo zajišťuje dostatečnou hydrataci pokožky a zklidňuje podráždění, přidaný kokosový olej urychluje regeneraci pokožky a zajišťuje optimální úroveň hydratace, sladký mandlový olej činí pokožku měkkou a hedvábně hladkou.

Myslím si, že se nemusím dlouho vykecávat o tom, že obale peelingu je také naprosto krásný a působí luxusně. Tento peeling je cukrový a konzistencí je jiný než peelingy, které jsem vyzkoušela předtím. Jeho konzistence je spíše taková sušší a není tam žádná pasta, která by všechny složky spojovala. Při aplikaci na tělo vám proto nějaké části peelingu (hlavně kousky rybízu, které peeling obsahuje) opadají do vany, takže pak máte trochu nepořádek, ale stačí vanu jen opláchnout vodou a je zase čistá. Samotná aplikace na tělo je mi moc příjemná, protože peeling krásně promasíruje pokožku. Podle mě je to spíše hrubší peeling, protože obsahuje větší částečky. Pokožka je po něm božsky hebká, ale není nijak provoněná. Opět vidím u peelingu jedno mínus a to je, že opravdu rychle ubývá a to ikdyž se s ním snažím šetřit.
Má taktéž 180 ml a můžete ho pořídit zde za 350,-. Opět je cena vyšší, ale já si tento peeling hrozně oblíbila! Skvěle voní, pokožka je po něm opravdu pořádně obroušená a božsky hebká :)
(Omlouvám se, ale u peelingu jsem zapomněla vyfotit složení. Pak jsem ho neměla čas vyfotit a když už byl čas, tak počasí nepřálo :/ )

Ještě bych chtěla zmínit, že tělová pěna a peeling jsou vhodné jak pro vegany, tak i po vegetariány, tzn. že obsahují pouze výtažky z rostlin a neobsahují žádné složky živočišného původu. Oba tyto produkty můžete zde sehnat i ve variantě višní s čokoládou :)

Jak se vám oba kousky líbí? Kdyby jste měli na výběr- zvolili by jste smetanu s rybízem anebo višně s čokoládou? Zná někdo z vás tuto značku? :)

Děkuji stránce monikyvonavyobchod za poskytnutí přírodní tělové pěny a tělového peelingu Body Sign k recenzi.

You May Also Like

10 komentářů

  1. peeling naprosto miluju! tady u toho mě překvapilo, jak hladká pokožka mi po něm zůstala. Já jsem měla čokoládovou variantu a měla jsem co dělat, abych ho skrz vůni nechtěla ochutant :D Veronika Wisiorková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, navíc mi ta hladká pokožka vydrží třeba 2 dny, což je teď na léto bomba :) Miluju ten pocit hladké pokožky! :) Taky si říkám, jak by asi chutnal :D Jsem ráda, že v tom nejsem sama! :)

      Vymazat
  2. Značku neznám, doteď jsem ani neměla tucha, že existuje, ale výrobky se mi líbí moc. Ta pěna mně nalákala hodně. Už jen tím, že je to pěna a při aplikaci se změní na olej:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fakt boží, poprvé jsem to vúbec nečekala :)

      Vymazat
  3. O této značce slyším poprvé, ale oba vypadají moooc dobře :) Já jsem velký milovník čokolády, takže volba by pro mě byla jasná :D Ale teda ta cena mi přijde dost přemrštěná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi přijde vyšší, ale ty produkty jsou prostě boží.. :)

      Vymazat
  4. Tuhle značku vůbec neznám, ale podle tvé recenze mi přijde super. Zaujal mě ten peeling, na tvé fotce vypadá super :)

    Proč se učit španělsky?

    OdpovědětVymazat
  5. O značce jsem nikdy neslyšela, ale úplně jsi mě nalákala na oba produkty, že si je nespíš budu muset pořídit :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)