Nákupy ČERVEN 2015 :)

by - 8:40

Krásné ráno!
Pokud sledujete můj facebook, tak už víte, že jsem se včera vrátila z dovolené. Chtěla bych se omluvit, že jsem neměla na celou dobu, co jsem byla pryč připravené články, ale před dovolenou jsem neměla moc času a na dovolené jsem články psát nemohla kvůli absenci počítače a navíc tam byl špatný internet. Pokud byste měli zájem o článek s fotkami z mé dovolené, tak mi dejte vědět dolů do komentářů anebo klidně i na můj email :)
Teď toho budu mít na práci taky hodně, ale budu se snažit články pravidelně vydávat a také vám odepisovat :) Jako první pro vás mám nákupy, takže už nechám toho povídání a jdeme na ně :)
V červnu jsem nakupovala hodně věcí na dovolenou a jedno z nich je i cestovní balení intimního gelu s olivou od Ziaji. Už několik let používám to bez vůně od Avonu a moc mi vyhovuje, takže jsem se trochu bále, že mi u tohoto bude vadit vůně, ale naštěstí mi plně vyhovovalo :) Tohle balení s 50 ml mě vyšlo na 22,-. Pořídila jsem si další balení mého oblíbeného krému na nohy s ananasem od Avonu, ale tentokrát jsem ho kupovala od jedné avonlady za 39,-, protože v katalogu by mě vyšlo dráž. Krém je opravdu super! Na stránce vmd drogerie (konkrétně zde) jsem ulovila antiperspiranty Get Ready! od Adidas jen za 56,-, takže rovnou objednala 2 balení. Na stejné stránce jsem také sehnala mléko na opalování s SPF 50+ od Nivey. Vycházelo tam levněji než na ostatních stránkách, stálo 269,- a zadarmo k němu byl ještě sprchový gel jako dárek, ale ten si nechala má mamka, takže jsem ho nefotila. Polsední věcí na této fotce je parádní šampon pro objem vlasů od Garnier, který jsem kupovala na stejné stránce za 49,-.

V červnu mi přišly 2 produkty k recenzi od značky Body Sign. Produkt s černým víčkem je tělový peeling a s bílým je tělová pěna. Oba mají vůni černého rybízu a já jsem do nich naprosto zamilovaná!!! Lehký podkladový krém od Nivey mám ze stejné stránky, jaká byla zmíněná už výše. V nabídce mě zaujal hodně, ale ještě jsem ho nevyzkoušela. Stál 107,-. Už dlouho jsem si chtěla pořídit nějakou termální vodu a když jsem uviděla tuto od Avene v časopise Elle, tak jsem ji musela mít. Spolu s časopisem stála něco kolem 100,-. Měla jsem ji na dovolené a byla fajn :) V Rossmanu jsem si pořídila dvoufázový odličovač od Garnier, který naprosto miluju už nějakou dobu a k nákupu jsem dostala mléko na opalování s SPF 30 v cestovní verzi jako dárek, což bylo milé překvapení, protože jsem o takové akci ani nevěděla. Odličovač stál 80,-.

Nějakou dobu jsem nepoužívala odličovací ubrousky vůbec a teď se mi jich doma nasbírala kupa :D První 2 balení jsem pořídila v Albert Hypermarket. Jedno vyšlo na 35,-. Jsou od značky Inecto a mají být kokosové. Další 2 balení ubrousků jsou od Essence a mají mít vůni hroznů a liči. Jsou určené pro smíšenou a mastnou pleť, ale i mé normální pleti docela vyhovují. Akorát se s nimi vyhněte očím, protože dráždí oční okolí. V balení je 25 ks, ale jejich cenu si bohužel nepamatuju. Poslední 2 balení ubrousků jsem opět pořizovala na stránce vmd drogerie. Jsou to klasické čistící ubrousky na ruce od Dime a já je chtěla sebou na dovolenou. Jedno balení vyšlo na 6,-.

Tentokrát tu mám i docela velkou nálož dekorativní kosmetiky. Jako první je balzám na rty od Avril, který má vůni višně a švestky. Chtěla jsem ho hlavně kvůli té vůni a taky kvůli ceně 28,-. Použila jsem ho jen jednou, takže ještě moc nevím, jaký je. Vedle něj je bb krém od Maybelline pro mastnou pleť, který jsem ukazovala i v minulém článku, ale já si pořídila další balení. Narazila jsem na něj v drogerii, když byl jen za 50,- a to jsem ho prostě musela mít. I já jsem propadla dlouhotrvajícím rtěnkám od Dermacolu a pořídila jsem si hned 3 odstíny. Nejprve jsem si pořídila odstín č. 07, protože se mi zdál nejvíc nositelný. No a pak jsem sáhla po odstínu 02 a 03, což by měly být ty největší držáky ze všech odstínů. Zatím jsem každou na sobě měla maximálně 4 hodiny, ale i tak jsem s nima naprosto spokojená a jsem z nich nadšená :) Jedna ta rtěnka mě vyšla na 115,-. Dělala jsem objednávku i na galaxii přání a tam jsem si pořídila Lip Bomb od W7 za 69,-, korektor od MUA za 29,-, tužku na oči od MUA za 29,- a voděodolnou řasenku od MUA za 39-. Další 2 řasenky jsou od Maybelline a jsou v odstínu Brown Marron, ale vůbec to na řasách nejde poznat. Nejprve jsem si pořídila jedno balení, ale její efekt se mi tak líbil, že jsem si letěla i pro druhé. Jedna stála 50,-, takže jsem ani neváhala :) Poslední věcí je máslíčko na rty od Astoru v odstínu 015 Cheeky Cherry, což byla opravdu unáhlená koupě, protože jsem ho ještě ani jednou neměla na sobě.. Stálo sice jen 50,-, ale i tak jsem si ho nemusela kupovat.. 

Dnešní vyčerpávající nákupy máme za sebou a vy mi dejte vědět, jestli máte s nějakým produktem zkušenost a jestli jste narazili na tak super akce jako já :) 

You May Also Like

12 komentářů

  1. Ten šampón od Garnier je veľmi dobrý, dodáva objem a nemám po ňom mastné vlasy.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsou parádní nákupy:-) Taky mám koupené odličovací ubrousky Essence, po delší době vyzkouším jiné než ty Baleácké:-) A mít to štěstí a narazit na BB Maybelline, tak je za tu cenu vykoupím snad všechny:-D
    Značku Body Sign vůbec neznám, ale ty produkty vypadají dobře..a když si ještě představím jak krásně musí vonět..:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky ;) Já si to bb koupila jen jedno, ale taky jsem zvažovala :D Já tu značku taky neznám, ale ty produkty jsou boží!!

      Vymazat
  3. Já si zrovna před pár dny tyhle másla na rty od Astoru pořídila hned dvě ve výprodeji v Tetě a dneska jsem měla jedno na sobě a jsem nadšená, určitě ho vyzkoušej a třeba nebudeš koupě litovat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potom, co jsem vyzkoušela dlouhotrvající rtěnky od Dermacolu, tak si nemyslím, že mi něco bude tak vyhovovat ;)

      Vymazat
  4. Skvělé věci si koupila :) Chtěla bych si pořídit taky dlouhotrvající rtěnku od Dermacolu :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si nějakou kup, já si je moc oblíbila a i mému příteli se líbí, protože konečně není celý od rtěnky, když mu dám pusu :)

      Vymazat
  5. Taky jsem se do té Dermacol tekuté rtěnky zamilovala, odstín 06 mi plně vyhovuje :) škoda, že už skončila ta akce 1+1 zdarma :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji ještě stihla, tak jsem si pořídila ty další 2 kousky :D

      Vymazat
  6. BB cream od Maybelline mám doma taky a jsem s ním moc spokojená. Na léto je perfektní! O rtěnkách od Dermacolu přemýšlím už strašně dlouho, ale přijde mi, že mají moc výrazné odstíny. Nicméně bych určitě chtěla mít aspoň 1 doma, protože se mi ty odstíny moc líbí.

    www.diaryofbaru.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty odstíny mají fakt jen výrazné, taky jsem zvažovala jestli je vůbec unosím, ale nakonec jsem ráda, že je mám ;)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)