Fix na oči Precise Black od Dermacolu :)

by - 6:30

Linky používám hodně často (téměř denně) a to obzvlášť v létě, protože se mi v tom horu nechce piplat s očními stíny, pokud tedy nechodím jen s řasenkou :) Vyzkoušela jsem už klasické tužky na oči, tekuté linky i linky ve fixu, ale pořád ještě nemám žádného oblíbence. Tyto linky jsou ale super, takže bych si je v budoucnu klidně znova pořídila :)
Obal linek je jednoduchý a líbí se mi zebří potisk na rukojeti, protože fix tak nějak obzvláštňují :) Samotný hrot fixy je hodně do špičky, takže s ní nakreslíte tenkou i tlustší linku bez problému. Linky jsou vhodné i pro začátečníky díky hrotu a dobře se s nimi pracuje. Mají černou barvu a kreslí se s nimi opravdu dobře a jejich barva je hezky jednolitá. Je super, že během chvilky od nanesení zaschnou a pak už s nimi během dne nic nehne, dokud je nezačnete odličovat. Je pravda, že linky nenosím s ocáskem, ale i tak od nich čekám celodenní výdrž. Na stránkách Dermacolu jsem dokonce našla, že by tyto linky měly být voděodolné, ale to jsem netestovala.
Linky mají 1 ml a stojí kolem 100,-. Můžete je koupit buď v drogerii ve stojanu Dermacolu anebo zde na oficiálních stránkách. S fixem jsem moc spokojená a určitě bych je mohla doporučit :)
 Jaký typ linek je váš nejoblíbenější? Máte zkušenost s těmito? Jak vypadá vaše denní líčení v těchto vedrech? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Já si je pořídila teprve nedávno a musím uznat, že jsou opravdu výborné, dobře se s nimi kreslí, mají intenzivní barvu a vydrží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdem ráda, že nejsem jediná, které vyhovují :) Testovala jsi jejich voděodolnost?

      Vymazat
  2. Měla jsem tuhle linku akorát jsem ji jednou zapomněla pořádně zavřít, tak mi vyschla :/ Musím si brzo koupit novou, protože byla skvělá :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem ráda, že ti celkem vyhovují :) Tyto linky jsou taková moje stálice, vždy u nich skončím :D s tou voděodolností je to dost sporné, přežijí slzení očí v celkem slušném stavu, ale bazén rozhodně ne :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je do bazénu ani neplánuju nosir. Stačí mi na normální den ;)

      Vymazat

Děkuji za každý váš komentář! :)